Reinigen ventilatiesystemen


Reinigen ventilatiesystemen

Naast het reinigen van de ventilatieboxen en WTW-units kan Renkema Warmtetechniek ook de ventilatiekanalen van uw woning reinigen.

Waarom is reinigen van ventilatiekanalen nodig?

Een goed functionerend ventilatiesysteem is belangrijk voor een prettig leefklimaat in uw woning. Door een vervuild ventilatiesysteem heeft u kans op een hoge luchtvochtigheid in huis, of schimmel in uw badkamer. Het ventilatiesysteem functioneert niet meer optimaal en er komt minder frisse lucht in huis.

Daarom wordt aanbevolen om de ventilatiebox jaarlijks te laten onderhouden (zie ook: mechanische ventilatie) en de ventilatiekanalen 1 keer per 5 jaar te inspecteren en te laten reinigen om de levensduur van de motor te verlengen en het ventilatiesysteem optimaal te laten functioneren.

Hoe worden de ventilatiekanalen gereinigd?

Renkema Warmtetechniek reinigt ventilatiekanalen door middel van een roterend borstelsysteem dat door het kanaalwerk getrokken wordt. Dit slaag alle vuil en stofdelen los, waarna het met een industriële stofzuiger afgezogen wordt. Het motordeel van de ventilatie-unit wordt ter plekke gereinigd.

Prijzen reiniging ventilatiekanalen

Bij de reiniging wordt uw ventilatiesysteem helemaal schoongemaakt en opnieuw afgesteld. De kosten hiervoor bedragen € 140,00 incl. BTW voor mechanische ventilatie en € 209,00 incl. BTW voor een WTW-installatie.

Heeft u belangstelling voor het reiniging van de ventilatiekanalen van uw woning? Neem dan contact op via06-30205471 of via het contactformulier.

Contact

  • Upload bestanden (of maak een foto)

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 999 MB.
    • Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.