Mechanische ventilatie


Mechanische ventilatie

Om een goed klimaat en een optimaal functioneren van de mechanische ventilatie te garanderen is goed onderhoud noodzakelijk. De afzuigcapaciteit is in veel gevallen al binnen 2 jaar na het betrekken van een nieuwe woning met een kwart afgenomen. Na 12 jaar wordt zelfs nog maar een derde van de oorspronkelijke luchthoeveelheid afgezogen. De vervuiling heeft een slechte afzuiging tot gevolg en veroorzaakt een overmaat aan vocht en daarmee bacterievorming. In ruimtes waar wordt gerookt worden plafonds en verfwerk sneller bruin. Renkema Warmtetechniek biedt een onderhoudsprogramma voor uw mechanische ventilatie. Om het onderhoud uit te kunnen voeren moet de afzuigventilator zich in de woning bevinden. Tijdens het jaarlijks onderhoud wordt het schoepenrad schoongemaakt.

Afsluiten onderhoudsabonnement

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor een onderhoudsabonnement voor Mechanische ventilatie in combinatie met een cv-ketel bij Renkema Warmtetechniek. Hier vindt u ook onze tarieven.
Wij nemen contact met u op voor een eerste onderhoudsbeurt en bellen of mailen u vervolgens jaarlijks voor een nieuwe afspraak.

Contact

  • Upload bestanden (of maak een foto)

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 999 MB.
    • Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.