Onderhoud


Onderhoudsabonnement

Inwoners van Groningen, Friesland en Drenthe kunnen bij Renkema Warmtetechniek een Comfort of een Comfort Extra abonnement afsluiten voor de volgende toestellen:
• Combiketel/CV-ketel
• Combiketel in combinatie met zonneboiler
• Warmteterugwinunit (in combinatie met cv-ketel)
• Mechanische ventilatie (in combinatie met cv-ketel)

Comfort abonnement

Met een Comfort abonnement bij Renkema Warmtetechniek wordt uw toestel voor een vast bedrag jaarlijks gecontroleerd.
Mocht zich een storing voordoen dan betaalt u geen voorrijkosten of arbeidsloon, alleen de materiaalkosten worden in rekening gebracht.
Klik hier voor meer informatie

Comfort Extra abonnement

Wanneer u kiest voor het Comfort Extra abonnement van Renkema Warmtetechniek wordt uw toestel voor een vast bedrag jaarlijks gecontroleerd. In geval van storing betaalt u geen voorrijkosten, arbeidsloon en ook geen materiaalkosten voor toestelonderdelen die zich binnen de mantel van het toestel bevinden. Dit tot een maximum van € 275,- per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak. Het afsluiten van een Comfort Extra abonnement kan alleen voor toestellen die op dat moment niet ouder dan vijf jaar zijn.
Klik hier voor meer informatie

Voorwaarden

U kunt het abonnement alleen afsluiten voor toestellen van een gerenommeerd merk met een maximale capaciteit van 45 kW en jonger dan 20 jaar.
Klik hier voor de Algemene voorwaarden onderhoudsabonnement

Service

Mocht er zich ondanks het preventieve onderhoud een storing voordoen waardoor u in de kou zit, dan wordt dit probleem zo mogelijk nog dezelfde dag verholpen. U kunt een storing doorgeven via 06-55135330.

De werkwijze

Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden voor een onderhoudsabonnement bij Renkema Warmtetechniek. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een eerste onderhoudsbeurt en bellen of mailen u vervolgens jaarlijks voor een nieuwe afspraak.

Aanmeldformulier

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Door u aan te melden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden

    Hiermee geeft u toestemming om een E-mail te ontvangen van Renkema Warmtetechniek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.