CV-ketel onderhoud


CV-ketel onderhoud

Een CV-ketel/combiketel is een storingsgevoelig apparaat, goed jaarlijks onderhoud maakt de kans op storingen veel kleiner. Voor CV-ketel onderhoud kunt u een abonnement afsluiten bij Renkema Warmtetechniek. Tijdens de jaarlijkse controle wordt de CV-ketel geïnspecteerd, worden de brander en de warmtewisselaar schoongemaakt en zo nodig de regel- en beveiligingsapparatuur opnieuw afgesteld.

Eenmalig onderhoud

Wilt u uw CV-ketel eenmalig laten controleren? Ook dat is mogelijk. U betaalt € 100,00 voor de controlebeurt en eventueel daarbovenop de materiaalkosten. Klik hier voor meer informatie.

Onderhoudsabonnementen

U kunt kiezen uit twee abonnementsvormen voor CV-ketel onderhoud:

1. Comfort abonnement CV-ketel onderhoud

Wanneer u kiest voor het Comfort abonnement betaalt u een vast jaarlijks bedrag.
Als er storingen zijn aan uw combiketel/CV-ketel betaalt u geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Alleen de materiaalkosten zijn voor uw eigen rekening.

Hier vindt u meer informatie over het Comfort abonnement

2. Comfort Extra abonnement CV-ketel onderhoud

Wanneer u kiest voor het Comfort Extra abonnement betaalt u een vast jaarlijks bedrag. Als er storingen zijn aan uw combiketel/CV-ketel betaalt u geen voorrijkosten of arbeidsloon en ook geen materiaalkosten voor toestelonderdelen die zich binnen de mantel van het toestel bevinden. Dit tot een maximum van € 275,- per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak.

Contact

  • Upload bestanden (of maak een foto)

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 999 MB.
    • Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.