CV-ketel onderhoud

CV-ketel onderhoud

Een cv-ketel/combiketel is een storingsgevoelig apparaat, goed jaarlijks onderhoud maakt de kans op storingen veel kleiner. Voor cv-ketel onderhoud kunt u een abonnement afsluiten bij Renkema Warmtetechniek. Tijdens de jaarlijkse controle wordt de cv-ketel geïnspecteerd, worden de brander en de warmtewisselaar schoongemaakt en zo nodig de regel- en beveiligingsapparatuur opnieuw afgesteld.

Eenmalig onderhoud

Wilt u uw cv-ketel eenmalig laten controleren? Ook dat is mogelijk. U betaalt € 75,00 voor de controlebeurt en eventueel daarbovenop de materiaalkosten. Klik hier voor meer informatie

Onderhoudsabonnementen

U kunt kiezen uit twee abonnementsvormen voor cv-ketel onderhoud:

1. Comfort abonnement cv-ketel onderhoud

Wanneer u kiest voor het Comfort abonnement betaalt u een vast jaarlijks bedrag.
Als er storingen zijn aan uw combiketel/cv-ketel betaalt u geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Allen de materiaalkosten zijn voor uw eigen rekening.

Hier vindt u meer informatie over het Comfort abonnement

2. Comfort Extra abonnement cv-ketel onderhoud

Wanneer u kiest voor het Comfort Extra abonnement betaalt u een vast jaarlijks bedrag. Als er storingen zijn aan uw combiketel/cv-ketel betaalt u geen voorrijkosten of arbeidsloon en ook geen materiaalkosten voor toestelonderdelen die zich binnen de mantel van het toestel bevinden. Dit tot een maximum van € 275,- per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak.

Contact

  • Upload bestanden (of maak een foto)

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.