Balansventilatie /

WTW-unit


Warmteterugwinunit (WTW-unit)

Jaarlijks onderhoud aan uw warmteterugwinunit (WTW-unit) is noodzakelijk om de kans op storingen tot een minimum te beperken en het apparaat blijvend goed te laten functioneren. Daarnaast verbruikt een optimaal werkende WTW-unit minder energie.

Bij het plegen van onderhoud aan uw WTW-unit worden de beide ventilatoren schoongemaakt, de filters vervangen en wordt de wisselaar doorgespoeld met lauw leidingwater.

U kunt kiezen uit twee abonnementsvormen:

1. Comfort abonnement

Wanneer u kiest voor het Comfort abonnement betaalt u een vast jaarlijks bedrag. Als er storingen zijn aan uw WTW-unit betaalt u geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Alleen de materiaalkosten zijn voor uw eigen rekening.

Hier vindt u meer informatie over het Comfort abonnement

2. Comfort Extra abonnement

Wanneer u kiest voor het Comfort Extra abonnement betaalt u een vast jaarlijks bedrag. Als er storingen zijn aan uw WTW-unit betaalt u geen voorrijkosten of arbeidsloon en ook geen materiaalkosten voor toestelonderdelen die zich binnen de mantel van het toestel bevinden. Dit tot een maximum van € 275,- per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak.

Hier vindt u meer informatie over het Comfort Extra abonnement

Afsluiten onderhoudsabonnement

Belangstellenden kunnen zich via dit formulier aanmelden voor een onderhoudsabonnement voor de WTW-unit in combinatie met cv-ketel bij Renkema Warmtetechniek. Hier vindt u ook onze tarieven.
Wij nemen vervolgens contact met u op voor een eerste onderhoudsbeurt en bellen of mailen u jaarlijks voor een nieuwe afspraak.

Wilt u meer informatie, maak gebruik van ons contactformulier of neem telefonisch contact op: 06-30205471

Contact

  • Upload bestanden (of maak een foto)

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 999 MB.
    • Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.